Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Kuba B Anita F Angelika Stencel Marek Lipski Bolesław Woźniak Malgorzata Tarasiuk Elzbieta Urbanek Piotr Gawrys Marek Volden ingridsv Agnieszka Xyz DreamWorks Consulting Ilona18 Ca ROo Lina Mirek X (15230 niezalogowanych)
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
więc żeby wam dopełnić mój obraz powiem tylko że śmiech mnie ogarnia jednak zacząłbym od układania pod deklem efekt na pewno będzie trwalszy niż po tabletkach,powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Widac ze nie masz kontaktu z plcia piekna i jakiekolwiek nasze sprawy zawsze beda Ci obce-bez wzgledu na to co bys zmienil pod swoim "deklem"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
daris napisał:
Widac ze nie masz kontaktu z plcia piekna i jakiekolwiek nasze sprawy zawsze beda Ci obce-bez wzgledu na to co bys zmienil pod swoim "deklem"

Gratuluję przenikliwości
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
retier1 napisał:
więc żeby wam dopełnić mój obraz powiem tylko że śmiech mnie ogarnia jednak zacząłbym od układania pod deklem efekt na pewno będzie trwalszy niż po tabletkach,powodzenia

Śmiejesz się sam z siebie??? to dopiero masz zjechany "dekiel"
Boshe chroń nas płci pięknej i powabnej o taaakich "narcyzów"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
No coz, retier1 faktycznie okreslil to troche nieelegancko ( z tym "deklem", jednak okreslil dobrze, gdzie lezy problem.

Jezeli mloda kobieta mierzaca 170 cm i wazaca 67 kg ( mam nadzieje, ze dobrze zapamietalam) uwaza, ze ma nadwage, ktora poycha ja do szukania swinstw ( medykamentow ), to faktycznie problem nie lezy w (urojonej) nadwadze, tylko w glowie, w psychice. To jest problem z samoakceptacja i z trzezwa ocena wlasnego ciala.Owszem, moze chce pozbyc sie centymetra ciala i lepiej poczuc, ale w takich sytuacjach nikt, kto szanuje wlasne zdrowie, nie bedzie sie uciekal do takich srodkow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
Michał Polak
(korepetytor)
Początkujący
Podobno az 95% kobiet nie akceptuje swoje wygladu ciala. Czy to prawda? Drogie Panie, kazda potwora znajdzie swego amatora a czy kilo tu czy tam... Naprawde fajnie jest miec sie do czego przytulic. Ja zaczalem walke z nadwaga od momentu gdy przy czynosci zawiazywania butow wystapily objawy bulu brzucha. Udalo mi sie pozbyc dwunastu kilo i chyba juz wiecej nie ma sensu bo czuje sie, ze jestem soba. Jesli chodzi o pozbywanie sie nadmiarow to nie jestem za glodowka ani dziwna chemia bo to zle i niepoprawne. Najwazniejsza to jak juz wspomniano sprawa umyslu. Chce to potrafie, nic na sile. Nie mozna sie zmuszac bo nic z tego nie wyjdzie. Ja chcialem to sie udalo i to tylko w trzy tygodnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Czy faceci albo dekle powinni sie tu wogole wypowiadac? no moze facet mial by cos do powiedzenia ale dekielkowi dziekujemy bo rozumem nie grzeszy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
fiona66 ma racje.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
To może jeszcze na koniec jedną propozycje wam rzuce ,daris i AgaN Jak byście miały rodzić w przyszłości,to tylko przez cesarkę Cztery literki zostana na swoim miejscu a i psyche będzie dużo spokojniejsze Blizny da się zoperować
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
daris napisał:

Znam troche osob z Twojej plci i jakos nie maja w sobie tych, Twoim zdaniem, typowych cech. Co wiecej, te osoby ktore ja znam znaja wiecej takich osob. Wiec problem moze jest gdzie indziej. Byc moze tam gdzie to Retier umiescil... zreszta sama nie wiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok